Elementy z kurcząt

Elementy z kurcząt to z pewnością jedno z najchętniej i najczęściej jedzonych mięs w Polsce. Bez nich nie przygotujemy prawdziwego rosołu, idealnie sprawdzą się także do smażenia lub duszenia, a ich przyrządzenie uda się nawet zupełnie początkującym miłośnikom gotowania.


Elementy z kurcząt

Produkty

Ćwiartki tylne z kurcząt, świeże, kl. A

Filety z piersi kurcząt, świeże, kl. A

Filety z ud kurcząt, świeże, kl. A

Podudzia z kurcząt, świeże, kl. A

Skrzydła z kurcząt, świeże, kl. A

Uda z kurcząt, świeże, kl. A

Podroby z kurcząt

Nasze podroby z kurcząt pozwolą na przygotowanie wielu zdrowych, a nawet wyszukanych dań. Przy czym udowadniają także, że zdrowa dieta nie musi być droga. Produkty takie jak wątroba, serca czy żołądki drobiowe są pełne wartości odżywczych – szczególnie cennego białka. Na całym świecie ludzie doceniają ich zalety.


Podroby z kurcząt

Produkty

Serca z kurcząt, świeże

Wątroba z kurcząt, świeże

Żołądki z kurcząt, świeże

Tuszka kurczaka

Mięso z kurcząt zawiera dużo białka i małe ilości tłuszczu. Kurczak jest jednym z najsmaczniejszych dań, które łatwo i szybko można przygotować. Dodatkowo nieskończona ilości opcji przygotowania oraz faszerowania kurczaka powoduje, że kurczak zawsze może smakować inaczej i nigdy się nie znudzi.


Tuszka kurczaka