Elementy z kurcząt

Elementy z kurcząt to z pewnością jedno z najchętniej i najczęściej jedzonych mięs w Polsce. Bez nich nie przygotujemy prawdziwego rosołu, idealnie sprawdzą się także do smażenia lub duszenia, a ich przyrządzenie uda się nawet zupełnie początkującym miłośnikom gotowania.


Elementy z kurcząt

Produkty

Ćwiartki tylne z kurczaka, świeże, kl. A

Filety z piersi kurczaka, świeże, kl. A

Filety z ud kurczaka, świeże, kl. A

Podudzia z kurczaka, świeże, kl. A

Skrzydła z kurczaka, świeże, kl. A

Uda z kurczaka, świeże, kl. A

Podroby z kurcząt

Nasze podroby z kurcząt pozwolą na przygotowanie wielu zdrowych, a nawet wyszukanych dań. Przy czym udowadniają także, że zdrowa dieta nie musi być droga. Produkty takie jak wątroba, serca czy żołądki drobiowe są pełne wartości odżywczych – szczególnie cennego białka. Na całym świecie ludzie doceniają ich zalety.


Podroby z kurcząt

Produkty

Serca z kurczaka, kl .a. świeże

Wątroba z kurczaka, świeża

Żołądki z kurczaka, świeże

Tuszka kurczaka

Mięso z kurcząt zawiera dużo białka i małe ilości tłuszczu. Kurczak jest jednym z najsmaczniejszych dań, które łatwo i szybko można przygotować. Dodatkowo nieskończona ilości opcji przygotowania oraz faszerowania kurczaka powoduje, że kurczak zawsze może smakować inaczej i nigdy się nie znudzi.


Tuszka kurczaka